Online póker

A pókerrõl
A pókernek rengeteg rajongója van a világban. A játék szeretetén kívûl természetesen a játék tétje, azaz a pénznyerési lehetõség motiválja a játékosokat.
A póker hosszú történelemmel rendelkezik már, amelynek az egyik mérföldköve, hogy néhány éve már az Interneten is ûzhetik szenvedélyüket a játékosok.
   
Bet365poker!
Az Internetes pókerezés jellemzõi
A póker úgynevezett internetes pókertermekben zajlik. A termeket pókeres, kaszinós, illetve sportfogadásos cégek üzemeltetik. A legfontosabb tudnivalók:
> A pókertermekben nem az ún. ötlapos (Magyarországon közismert) verziót, hanem a Hold'em (filmekbõl ismert) variációt játszhatjuk
> A termekben különbözõ, 6 illetve 10 fõs asztalokat találhatunk, melyekhez, ha van hely, bármikor leülhetünk játszani
> A különbözõ asztalokon különbözõ nagyságú tétekkel játszhatunk. A legkisebb tét általában 5/10 cent. Általánosságban elmondható, hogy 20 dollárral már nyugodtan leülhetünk játszani.
> A játékért magáért nem kell fizetnünk, a pókeres cégek nyeresége abban rejlik, hogy az egyes körökben a játékosoknak kifizetett nyereménybõl egy kisebb összeget lecsippentenek.
> A pókertermek számos ingyenes versenyt, illetve pénzes tornát szerveznek.

Továbbá egyes akciókban befizetéseinkre bónusz összeget írnak jóvá.

60"> bet365

Melyik pókerteremnél kezdjünk el játszani?
A világhálón számos pókeres céget találhatunk, számuk bõven száz felett van.
Az Online poker bonus közülük a Bet365.com pókertermét ajánlja.
Hogy miért is?
> A Bet365.com több évtizedes múltra tekint vissza (valódi irodái révén), Anglia egyik legnagyobb sportfogadás, kaszinó és póker vállalkozása.
> Nagymúltú és kiváló hírû iroda révén nem kell attól félnünk, hogy a pókerterem pár hónap után megszûnik, rosszabb esetben pénzünket is magukkal rántva.
> Könnyen mozgathatjuk a pénzünket a Bet365 sportfogadási, kaszinós illetve pókeres számláink között. Ez azért lényeges, mert így nyereményünket havi egyszer ingyenesen kikérhetjük a bankszámlánkra (ellentétben más pókertermekkel, melyeknél csak a hosszas ügyintézést igénylõ csekkes kifizetést választhatjuk, illetve ha van is banki átutalási lehetõség, annak a költsége sokezres mértékû).
> Számos ingyenes versenyt rendez az iroda, melyeken komoly nyereményekhez juthatnak a játékosok.

Regisztráció, a játék elkezdése
A játék elkezdéséhez elõször is szükségünk lesz egy bet365-ös regisztrációra. Ehhez (amennyiben még nincs bet365-ös számlánk) kattintsunk ide:

A regisztrációhoz segítséget találtok, ha megkeresitek a bal oldali menüben a bet365-ös menüpontot. Amennyiben sikerült a regisztráció, máris lehet letölteni a pókerprogramot (pl. a jobb oldali pókeres bannerre kattintva), melynek felinstallálása után el is lehet kezdeni a játékot.
Sok sikert!!