Gamebookers

A Gamebookers- rõl

Régi motoros a netes bukik körében, híresen gazdag kínálattal. A legtöbben itt játszanak, nem véletlenül: a GB-hez lehet egyedül olcsó, országon belüli átutalással befizetni

A GB elõnyei
Rendkívûl gazdag kínálat, legfõképpen a foci mérkõzéseknél, olykor jól jövedelmezõ speciáls fogadások, könnyû be és kifizetési mód, "törzsfogadóknak" nagyobb szorzók. könnyû kombinálási lehetõség, jó oddsok.

Megbízhatóság: Pontosan fizet.

Jellemzõk:
Befizetés

Bankkártya (Nincs költség!), banki átutalás (kb. 60 ft kts), Western Union (15$ kts.)
Kifizetés; Banki átutalás
Min. befizetés; 5 euro-nak megfelelõ összeg
Minimum tét; 0.1 euro-nak megfelelõ összeg
Élõ fogadás; VAN
SMS értesítõ; VAN
WAP-os fogadás; VAN
Kiknek ajánlható
Mindenkinek, az "alap" irodának tekinthetõ. A kezdõk mindenképpen ezt az irodát próbálják ki elõször. A jelenlegi akciójuk: az elsõ fogadási tét 10%-át visszateszik az egyenlegre!
Regisztrációs segítség
Elöljáróban annyit, hogy az internetes fogadóirodáknál a legtöbb esetben 1 személy csak 1 regisztrációt végezhet. Ezért legyünk körültekintõek a regiszráció során, ne kapkodjuk el! Nagyon fontos: ha elfelejtettük a jelszavunkat, ne próbálkozzunk összevissza, használjuk azonnal a jelszóemlékeztetõt.
Viccbõl ne regisztráljunk, csak akkor, ha valóban játszani szeretnénk, és a játékot hamarosan el is szeretnénk kezdeni. (Tehát "csak úgy" ne regisztráljunk, hiszen lehetséges, hogy fél év múlva már játszani is szeretnénk, és ha elfelejtük a korábbi számlánk adatait, gondot jelenthet az újbóli regisztrálásnál, hogy már van egy "alvó számlánk"). Tipp: mielõtt elkezdenéd a procedúrát, fusd át az egész szöveget, hogy minden világos legyen.
A.) A Gamebookers oldalát úgy érhetjük el, ha az alábbi bannerre kattintunk. Új ablakban nyílik meg, tehát nyugodtan követhetjük az instrukciókat is egyidõben. (Ha nem innen lépsz az oldalra, természetesen a saját döntésed, de úgy gondolom, hogy ennyit illik megtenni az információkért cserébe. A te Gamebookers számládat semmiben sem befolyásolja, hogy honnan regisztrálsz. Nagyon szépen köszönjük! Továbbá ezzel segíted az oldal mûködését, és a jó tippeket :))

B.) Az oldalon keressük meg a Registration menüpontot. (Jobb felsõ sarok) Töltsük ki a megjelenõ mezõt, az alábbiak szerint, VALÓS ADATOKKAL!!!:
1.) User name: (felhasználónév) minimum 5 betûs és egyedi legyen (Pl. SamuX64)
2.) Password: (Jelszó): minimum 6 betûs legyen, és tartalmazzon egy számot. (Pl. amigo8s) Tartsuk biztonságos helyen a kódunkat, de semmiképpen se felejtsük el!
3.) Comfirm password: írjuk be újra a a jelszavunkat (Figyelem: a kis és nagybetû eltéro!)
4.) Title: Mr=Úr, Ms=hajadon hölgy, Mrs= férjezett asszony
5.) First name: Keresztnév
6.) Last name: Vezetéknév
7.) Email: Email cím. Mindenképpen létezõ címet adjunk meg!
8.) Confirm email: Írjuk be még egyszer az email címünket.
9.) Select Country Code: keressük meg a országunk hívókódját.
10.) Mobile number for SMS: Írjuk be mobilszámunkat, országkód nélkül. (Ingyenes SMS-ben tájékoztatnak a fogadásunk eredményérol, amennyiben 1250 ft-os (5 Euro) tét feletti fogadást teszünk meg)
11.) Adress1: A címünk (csak utca, házszám, emelet, ajtó)
12.) City/Town: (Város)
13.) State/Region: Ide ne írjunk semmit
14.) Country: (Ország) + Postal Code: Irányítószám.
15.) Date of Birth: (Születési idõpont): 1978. November 27-ét így írjuk be: 27/11/1978
16.) Please keep me informed of future offers and promotions: Kérünk-e tájékoztatókat, ajánlatokat. Érdemes kipipálva hagyni.
17.) Betting currency: A fogadás valutaneme. Válasszuk ki a forintot.

C.) A lap alján be kell jelölnünk a négyzetben, hogy elfogadjuk a gamebookers.com részvételi- és fogadási szabályzatát, és elmúltunk hogy 18 évesek. Ezután a Submit gombra kell kattintanunk. Ekkor megjelenik egy újabb ablak, ahol az imént beállított adatainkat láthatjuk újra. Ha leellenõriztük, akkor újabb Submit gombot nyomunk. Ezután megjelenik egy újabb ablak, ahol azt jelölhetjük be, hogy milyen módon kívánunk pénzt kiutalni majd a számlánkra. Válasszuk ki, hogy ránk melyik fizetési módszer vonatkozik: (Nem muszáj most kiválasztani, késõbb is lehet a Deposit ikonra kattintva).

Dombornyomásos bankkártyám vagy webkártyám: VAN / NINCS
Befizetés Bankkártyával
C/1.)Amennyiben rendelkezünk SAJÁT NÉVRE SZÓLÓ MASTERCARD vagy VISA CLASSIC dombornyomott (a betûk kiállnak egy pár milliméterre a kártya síkjából) bankkártyával: (FIGYELEM! Elvileg a Visa Electron is használható, de a bankok többsége nem engedélyezi. Néhány játékos a Postaban Visa Electronjával tud befizetni. Tehát ha Visa Electron kártyánk van, megpróbálhatunk vele befizetni, baj nem lehet belöle. Ha nem sikerül a befizetés, használjuk a Moneybookers-es deposit módszert - lásd lejjebb) Továbbá a "web" kártyás játékosok is ezt a megoldást használják.
Tehát kattintsunk a deposit gombra, majd jelöljük be a legfelsõ sort, és válasszuk ki a new credit card sort. A mezõket töltsük ki: kártya típusa (Card type): VISA/MASTERCARD, a kártya tulajdonosát, tehát azt pontosan azt a nevet, ami a kártyára van írva (name on card), a kártya 16 jegyû száma (Card number), majd a kártya lejáratának a dátumát (Expiry date): jelöljök ki a hónapot (betûvel van jelezve), majd utána az évet. Pl. ha a kártyánkon ez van: 12/06, akkor a lejárati idõ December, 2006.
Írjuk be továbbá a kártyánk CVV számát. Ez a háromjegyû szám a bankkártyánk hátoldalán, a mágnes csík alatti papírcsíkon található, a 16 jegyû kártyaszám mögött. Töltsük ki továbbá az összeg mezõt (amount) >>> Zárójelben látni fogjuk a minimálisan betehetõ pénzösszeget. A Deposit gombra kattintva 10 másodpercen belül megjelenik a számlánkon az összeg. Figyelem! Nem biztos, hogy minden bank bankkártyája használható!
Elképzelhetõ, hogy a Gamebookers kérni fogja bankkártyánk beszkennelt másolatát, illetve személyink beszkellelt képét, mielõttt engedélyezné a befizetési tranzakciót. A dokumentumokat azért kéri, hogy egyértelmûen megakadályozza a visszaéléseket, azaz hogy mindenki csak a saját számlájára, a saját bankkártyájával fizethessen be. (Ez általában követelmény az összes online fogadóirodánál, illetve online casinonál). A másolatok emailben vagy faxon való elküldése miatt ne aggódjunk, a GB semmiképpen sem fog visszaélni az adatokkal. (De itt is megjegyeznénk: olyan bankkártyával ne játsszunk, amelyhez tartozó folyószámlán nagy mennyiségû pénzt tárolunk: az elõvigyázatosság sohasem árt.
Ha sikerült befizetned a pénzt, sok sikert a játékhoz! (He nem, kérdezz emailben, segítek!) Innentöl kezdve ne olvasd tovább, a levél további része a másik befizetési módszerröl szól!
Befizetés Átutalással
C/2.) Amennyiben nincs dombornyomott bankkártyánk, illetve "web" kártyánk, banki átutalással kell pénzünket eljuttatni a fogadó irodához. Ebben az esetben a Gamebookers pénzügyi tranzakciókkal foglalkozó cégét, a moneybookers -et fogjuk igénybe venni.
A regisztráció menete:
A.) Kattints: ide a Moneybookers eléréséhez.

B.) A Register gombra kattintunk, a bal felsõ sarokban. A megjelenõ adatlapotot a Gamebookers adatlapjához hasonlóan töltsük ki. VALÓS ADATOKKAL!
C.) Az adatlap:
1.) Email: Email cím, legyen ugyanaz, mint a gamebookerses regisztrációnál!! Nagyon fontos!!!
2.) Confirm Email: Írjuk be email címünket újra.
3.) Password: Jelszó, minimum 6 karakter, és legalább az egyik szám legyen!
Confirm password: jelszó újra
4.) Title: Mr=Úr, Ms=hajadon hölgy, Mrs= férjezett asszony
5.) First name: Keresztnév
6.) Last name: Vezetéknév
7.) Adress1: A címünk (csak utca, házszám)
8 .) City/Town: (Város)
9 .) State/Region: Ide ne írjunk semmit
10.) Country: (Ország)
11.) Postal Code: Irányítószám.
12.) Date of Birth: (Születési idõpont): 1978. November 27-ét így írjuk be: 27/11/1978
13.) Currency: Pénznem (Mindenképpen ugyanazt válasszuk, mint amit a Gamebookers-nél történõ regisztrációkorválasztottunk)
14.) Preferred languages: a használt nyelv (válasszuk az english-t=angol)
15.) A következõ sorok kitöltése biztonsági okból kötelezõ, azt a célt szolgálja, hogy jelszavunk elfelejtése esetén is be tudjunk lépni a számlánkhoz. Persze azért ne felejtsük el a jelszavunkat, mert bonyolult folyamat új jelszó kérése! Meg kell adnunk két kérdést (Question) és két választ (Answer). Bármilyen kérdést választhatunk, a lényeg, hogy tudjuk majd késõbb, hogy mit írtunk be válasznak. A válaszoknak nem muszáj igaznak lenni, csak a azonosításunkra szolgálnak a jelszó elfelejtése esetén. OLYAN VÁLASZT ADJUNK, AMIRE ÁLMUNKBÓL FELKELVE IS TUDJUK A VÁLASZT!
Például:
Question 1: kedvenc számom
Answer 1: harminckilenc
Question 2: apukám neve
Answer 2: Barnabás
16.) Turing number: (ellenörzõ szám, a megjelent 6 jegyû számot kell beírni)
17.) Végül be kell jelölnünk a kis fehér négyzetet, hogy elfogadjuk a money bookers szabályzatát, és a Register gombra kell kattintanunk. Ezután megjelenik egy ablak, hogy a regisztrációnk sikeres volt, nyomnunk kell egy OK gombot.
D. A sikeres regisztráció után :
Az upload funds menüpontra kattintunk. Ekkor megjelenik egy újabb ablak, ahol be kell jelölnünk, hogy Bank Transfer (banki utalás). Itt megjelenik egy bankszámlaszám, amire át kell utalnunk az összeget a saját bankszámlánkról. Személyes befizetés nem lehetséges, tehát csak és kizárólag saját névre szóló bankszámlánkról utaljunk át pénzt a moneybookers számlájára.
Az átutalásba mindenképpen írjuk bele a hatjegyû azonosító számunkat, amelyet szintén ezen az oldalon találhatunk meg. Az átutalás költsége kb. 50-100 ft. Az összeget 7-8 nap alatt írják jóvá a moneybookerses számlánkon. Ezt a moneybookers.com oldalon belépve ellenõrizhetjük. Figyelem! Idõnként hosszabb is lehet az átutalási idõ.
E. Ha kiért az összeg a moneybookerses számlánkra:
Belépünk a gamebookerses számlánkra, rakattintunk alul a DEPOSIT gombra. A megjelenõ ablakban a moneybookers.com kört jelöljük be, majd beírjuk az összeget, aztán SUBMIT gomb.
A következö pillanatban automatikusan megjelenik a moneybookerses honlap, ahol a jelszavunkat és a 6 jegyü ellenörzõ számot (ami megjelenik) beírva át tudjuk küldeni a moneybookerses számlánkról a gamebookerses számlánkra az adott összeget. A tranzakció ingyenes, és 2 másodpercet vesz igénybe. Ezután rögtön visszakerülünk a megnyitott gamebookerses számlánkhoz, ahol már megjelent az összeg, kezdõdhet a fogadás!
Hogyan fogadjunk?
Hogyan fogadjunk?
1.) A Weblap behívása után lépjünk be a GB-hez, jobb fent: írjuk be a loginnevünket (username), és alá a jelszót, majd login.
2.) Sikeres belépés után látjuk az egyenlegünket (balance), és a még függõben lévõ fogadásainkat.
3.) Fogadjunk egy szelvényt. Jelöljük ki baloldalt a sportágat, legyen pl. foci (soccer). Ekkor a nyíló ablakban megjelenik bi-zonyos számú focimeccs. A GB bajnokságonként, és azon belül osz-tályonként 'tárolja' a meccseket, általában az angol premier liga meccseit látjuk kezdetben. A fenti legördülõ menüben tudjuk kiválasztani, hogy éppen melyik bajnokság kínálatát szeretnénk látni.
4.) Példánkban egy hármas kötést fogunk megfogadni, Angliából és Németországból. Tehát: válasszuk ki a legördülõ menübõl: England - Premier Liga. Kinézett meccsünk: Southampton -Chelsea, vendégre fogadva. Megkeressük a listán a meccset, és megnyomjuk az Away (vendég) oszlopban a meccsünk oddsát. Ha hazaira szeretnénk rakni, akkor a Home oddsra kattintsunk, ha pedig X-re, akkor a Draw oszlopban lévõre. A kattintás után megjelenik jobb oldalt a 'szelvényünk', és rajta máris az elsõ esemény, a kimenetel és az odds.
5.) Válasszuk ki a második meccsünket. Legördülõ menü, Germany: 1. Bundesliga. 1. FC Köln v Hamburger SV, kettesre gondoljuk, ezért Away oddsára kattintunk. Illetve harmadik meccsként 1860 München v Bayern München, szintén vendégre, azaz klikk az Away oszlopban lévõ oddsra.
6.) Szelvényünkön most már 3 meccs található. A GB automatikusan közli az aktuális oddsot, az oddsok alatt. Döntésünk szerint 1500-at fogunk erre feltenni. Beírjuk a Standard combo - 1 bet @ melletti mezõbe, hogy 1500. Ekkor kiírja a GB, hogy Win: X, azaz a lehetséges nyeremény összegét. Nyomjuk meg a Place Bet-et, utána pedig a felbukkanó mezõben - ellenõrzés után - a confirm gombot, EGYSZER!!! (Ne nyomogassuk többször, ha rossz a net kapcsolat, mert többször is megteszi a tétet a GB!). Ha megraktuk sikeresen a szelvényt, a GB közli, az Open Bets mezõ összege nõni, a Balance összege csökkenni fog.
7.) Szelvényünket a History menüben (alul) ellenõrizhetjük, itt visszamenõlegesen is megnézhetjük fogadásainkat. Jelöljük ki az idõintervallumot, és ott megtekinthetjük a vonatkozó fogadásokat.
A többi fogadási módról (Half Time,stb) illetve a kombinációkról hamarosan olvashattok!
Gamebookers Infotábla
Gamebookers
Mikor úgy gondoljuk, hogy az egyenlegünkön lévõ összeg elérte a kívánt mennyiséget, kezdeményezhetjük a pénzünk kivételét: Kattintsunk a withdrawal gombra. Amint rákattintottunk, a GB jelezni fogja egy feliratban, hogy kéri személyi igazolványunk másolatát a pénzkifizetés engedélyezéséhez. Ez nem szõrözés céljából, hanem pont a mi, azaz a fogadók érdekében teszi: azaz hogy saját számlánkhoz csakis mi férhessünk hozzá, illetve, hogy senki se játszasson a mi nevünkben (engedélyünk nélkül).
A másolatokat emailben csatolt fájlként, vagy faxon küldhetjük el a megadott email címre / faxszámra. (Tipp: emailben fekete fehér képet küldjünk el). A GB pár óra múlva jelezni fogja emailben, hogy feloldotta a pénzküldés funkciót, így most már kérhetjük pénzünket! Kattintsunk újra a Withdrawal gombra.
1.) Ha VISA CLASSIC-cal fizettünk be számlánkra, és a betett összegnél kevesebbet szeretnénk kivenni, akkor egyszerûen írjuk be az összeget, withdraw, majd next és OK. Ekkor az összeg levonódik számlánkról, és pár napon belül megjelenik a rendes bankszámlánkon. Végeztünk is, ne olvasd tovább.
2.) Amennyiben más bankkártyával, vagy egyéb módon fizettünk be, illetve ha VISA CLASSIC tulajdonosként a befiztetett összegnél többet szeretnénk kivenni, a Moneybookersen keresztül fogjuk megkapni pénzünket. Fontos: ha még nem rendelkezünk Moneybookers számlával, kell regisztrálnuk egyet. (Leírás ITT) A lényeg, hogy ugyanazzal az email címmel regisztráljuk az MB-hez is, mint amivel a GB-hez regisztráltunk!!! Ha sikerült a regisztráció az MB-nél, vagy ha már eleve volt MB-s számlánk, kezdhetjük a hazautalást:
Írjuk be az összeget, next, majd jelöljük ki a bank transfert, majd utána a moneybookers.com-ot. (De még egyszer: csakis akkor, ha ugyanaz az email cím mindkét helyen) Majd hagyjuk jóvá a tranzakciót. A pénz innentõl kezdve, általában 10-15 óra alatt érkezik meg moneybookerses számlánkra, ennek pluszköltsége nincs!
Figyelem! 2004. január elsejétõl nem lehetséges már a Visa Classicra történõ pénzkivétel! Az ilyen kártyákról befizetõk ezentúl a Moneybookersen keresztül kérhetik a teljes összeg kivételét!!!

Teendõk a moneybookersnél:
Amennyiben minden rendben történt, a jelzett idõ múlva megjelenik pénzünk a moneybookerses számlán. Kattintsunk a Withdraw-ra, majd keressük meg a manage feliratot. Ezek után: Add. Itt írjuk be a városunkat, majd a bankunk nevét (pl. egy magyarországi játékosnál: OTP Bank, Postabank...). Tovább, majd adjuk meg bankszámlaszámunkat (kötõjel nélkül!). Lehetõleg húszszor nézzük át, hogy pontosak voltunk-e. Természetesen a számla a játékos nevén legyen (Az nem baj, ha fordítva van a nevünk).
Miután sikeresen felkerül a bankszámlaszámunk, kattintsunk újra a withdraw-ra, majd jelöljük ki a bankot, és írjuk be az összeget alul. A fee jelenti a hazautalás költségét, természetesen ennyivel csökkel a hazautalható pénz mennyisége. Next, majd ellenörzõ kérdésként be kell írnunk születési idõpontunkat (újabb biztonsági védelem érdekünkben). Ha beírtuk és kattintottunk, bejön az utolsó képernyõ, ahol látjuk újra a bankszámlaszámot, ezt ellenõrizzük le újból, majd ha minden rendben van, nyomjuk meg a Withdraw gombot!
5-8 nap, és megjelenik pénz a bankszámlánkon. (Ha nem hibáztuk el persze a bankszámlaszámot). Enjoy the money!
Amennyiben sokat nyertünk, akkor mindenképpen küldjük el a moneybookersnek is irataink másolatát. Így megötszörözhetjük a 90 nap alatt forgalmazható pénzösszegünk mennyiségét.