Internetes Casinók

A netes casinókról
Bár a valódi casinók hangulatát nem adják vissza az internetes casinók, népszerûségük azonban egyre nagyobb. Az oka ennek leginkább az, hogy aki egy kicsit szeretne kockáztatni, annak nem kell kiöltöznie, hanem elég leülnie a gép elé, és máris lehet pörgetni néhányat a ruletten, vagy kérni néhány leosztást Black Jacken.
Sokan kételkednek a netes casinók megbízhatóságában. Nos, igazságot nem tudunk szolgáltatni ebben a kérdésben. A legtöbb casinó kifizetéseit könyvvizsgáló cégek ellenõrzik, a tanúsítványokat megtalálhatjuk az adott cégek oldalain. Természetesen aki veszt, az hajlamos a casinókat okolni, mondván, hogy biztosan csalás történt.
Online Casino Bet365
Melyik Casinónál kezdjünk el játszani?
A pókertermek számánál lényegesen több a netes casinók száma, itt többszázas mennyiségre gondoljunk. Mindenképpen nagyhírû casinót válasszunk. Mi a Bet365.com iroda casinó részlegét ajánjuk. A miértre adott válaszok gyakorlatilag megegyeznek a pókeres résznél említettekkel, azonban mégis érdemes átnézni ezeket:
> A Bet365.com több évtizedes múltra tekint vissza (valódi irodái révén), Anglia egyik legnagyobb sportfogadás, kaszinó és póker vállalkozása.
> Nagymúltú és kiváló hírû iroda révén nem kell attól félnünk, hogy a casinójuk pár hónap után megszûnik, rosszabb esetben a pénzünkkel lelépve.
> Könnyen mozgathatjuk a pénzünket a Bet365 sportfogadási, kaszinós illetve pókeres számláink között. Ez azért lényeges, mert így nyereményünket havi egyszer ingyenesen kikérhetjük a bankszámlánkra (ellentétben más casinókkal, melyeknél csak a hosszas ügyintézést igénylõ csekkes kifizetést választhatjuk, illetve ha van is banki átutalási lehetõség, annak a költsége sokezres mértékû).
> Az iroda minden hónapban bónuszt ad a befizetésekre (fontos, hogy a bónusz kivitéléhez meghatározott összegben kell játszanunk, ez általában a bónusz összegének több tízszerese)
Regisztráció, a játék elkezdése
A játék elkezdéséhez elõször is szükségünk lesz egy bet365-ös regisztrációra. Ehhez (amennyiben még nincs bet365-ös számlánk) kattintsunk ide:
A regisztrációhoz segítséget találtok, ha megkeresitek a bal oldali menüben a bet365-ös menüpontot. Amennyiben sikerült a regisztráció, máris lehet letölteni a casinóprogramot (pl. a jobb oldali casinós bannerre kattintva), melynek felinstallálása után el is lehet kezdeni a játékot.
Sok sikert hozzá!